Nya saker och ting


Det var ju ett tag sedan man skrev här.
Men nu när jag har så många olika idéer att dela med mig om och framtida planer som snart kommer explodera i ansiktet på mig kanske det är dags att skriva ner det.

Först och främst kan jag tala om för er att jag fick stipendium för The International Party som var årets bästa projektarbete på John Bauergymnasiet, Ystad 2010. Det var helt sjukt overkligt att gå fram och ta emot kuvertet.
De inblandade ska ha sjukt mycket tack för  det då jag fortfarande lever i den lilla bubblan.

Så vad pågår just nu i Alex skrivvärld?
Det pågår en del.
jag har en samling påbörjade projekt på olika håll och kanter bland annat ett första avsnitt av min nya följetong "A Soldier Sunset" som jag ska läsa igenom och rätta.
Jag vet inte vad jag vill fokusera mig på för jag har redan påbörjat första avsnittet av The International Party Volume 2 men har inte den rätta inspirationen att skriva.
Det är svårt att skriva ner någonting över huvudtaget just nu. Förmodligen för att jag fortfarande jobbar på Ålderdomshemmet i Skillinge och är alldeles slut på dagarna när jag kommer hem, och för att det snart är dags att börja universitetet i Malmö.

Som sagt, det står mellan två projekt.
Antingen "A Soldier Sunset" som handlar om journalisten Frank Arthur som fastnar i Afrika när han ska samla information om den 16 åriga rebellen Adul M'Baane. M'Baane tar Arthur tillfånga och tvingar honom skriva hans självbiografi om hur han tar över världen.

Eller så har vi The International Party Volume 2 som är en direkt fortsättning på Volume 1.
Simon och Harold överlever flygplanskrashen men tas om hand om av en grupp människor de aldrig träffat tidigare, samtidigt som en annan karaktär får delad huvudroll. Sebastian får rampljuset då han ämnar att återupprätta sitt Collectors uppdrag: nämligen att skapa den ultimata alien/människo hybriden världen skådat. För att detta ska fungera, behöver han Simon.
Ovanpå detta har ett fullskaligt krig mellan soldater och utomjordiska stammen Darobi har brutit utmed Londons gata där det bara kan finnas en vinnare.

Har lite andra följetonger som är i utvecklingsstadie samt en ny poesisamling som ligger och dräller på min hårddisk så det kommer så småningom bli ett överflöd av kreativitet heading your way!

Det var nog allt för tillfället.

jag försöker återfå min inspiration genom att titta på serier som Fringe, Breaking Bad, True Blood och Family Guy men just nu är det bara blankt... eller är det FÖR mycket ... i mitt huvud just nu.


kör försiktigt!

/Alex

RSS 2.0